Bezoek de culturele hoofdstad van Europa per zeilschip

Combineer cultuur met natuur, rust met activiteit, en de grote stad met het Friese platteland. Deze reis biedt je de best of both worlds.

Afvaart op zaterdagmorgen vanaf Dokkum, overnachting op het schip, midden in het bruisende Leeuwarden, en alle tijd voor een culturele ontdekkingsreis. Zondag na de lunch kun je op de boot bijkomen van alle indrukken terwijl het Fries landschap langs je glijdt  richting Dokkum.

Lees verder voor reisdetails, prijzen en combinatie mogelijkheden, zoals de vijfdaagse wandel-zeilweek Leeuwarden -Lauwersmeer -Schiermonnikoog-Groningen

individueel boeken mogelijk

Data

2 en 3 juni 2018

1 en 2 sept 2018

of op aanvraag

Prijs

€ 95,00

vaartocht, lunch en bed & breakfast

Het arrangement in meer detail

Dit weekend arrangement start zaterdagochtend, maar je kunt een voorovernachting boeken voor € 45,00 per persoon, inclusief ontbijt.

Besteed je avond in een van de gezellige cafés of restaurtants van Dokkum en slaap midden in het historische centrum.

Je bent vanaf 9.00 welkom aan boord voor koffie en een lekkere plak Fries suikerbrood.

Na het inkwartieren gooien we de trossen los richting Leeuwarden. De tocht voert over de beroemde Dokkumer Ee (Elfstedentocht). Rond het middaguur arriveren we in Leeuwarden. We leggen aan in de Prinsentuin, een prachtig park midden in historisch Leeuwarden. Wij zorgen voor lunch aan boord.

Van daaruit kan je culturele ontdekkingsreis beginnen. Dineren doe je op eigen gelegenheid, maar uiteraard kun je tussendoor even uitblazen of omkleden aan boord.

Zondag kun je tussen 8 en 10 aan boord ontbijten en nog een ochtendconcert of museumbezoek inplannen. Lunchen op eigen gelegenheid en om 14.00 uur dien je terug aan boord te zijn voor de terugreis naar Dokkum.

Daar arriveren we rond 16.30 uur en ga je weer een hele ervaring rijker van boord.