Wil je mee op wandelvaarvakantie in een midweek? Zeil je mee met een ondernemersweekend of ga je in de schoolvakantie Eiland hoppen met je kids?

Ga dan mee op een van onze georganiseerde reizen.

Hieronder lees je de reizen in het kort en bij elke reis kun je doorklikken naar een pagina met een uitgebreidere reisbeschrijving.

Van Groningen naar Harlingen in vier dagen. Relax en geniet van het voorjaar in Friesland vanaf het dek van de Nova Cura.

Inschepen in Groningen, met de trein terug vanaf Harlingen.

Prijs vanaf  € 215 per persoon, allmost all inclusive.

klipper nova cura lauwersmeer

We varen deze week een rondje Friesland. Mooie afwisselende vaartocht, met bezoek aan het planetarium, watersportactiviteiten en zwemplezier.

Samen met je kids lekker uitwaaien en ontdekken.

Prijs: € 390 per persoon almost all inclusive.

klipper nova cura workum

Sportieve reis voor 55+ rondom het Gaasterland. Fijne mix van zeilen, varen, fietsen of e-biken en passagieren in goed gezelschap. Vanuit Makkum naar Workum, Lemmer, Heeg en Stavoren.

Prijs vanaf € 510 per persoon voor een allmost all inclusive vijfdaagse reis.

Varen met een schetsblok op schoot terwijl je potlood vertaalt wat je ogen zien. En er IS veel te zien, varend van Leeuwarden naar Groningen. Annette Wessels begeleidt deze reis en haalt het beste uit je creatieve vermogens.

Via de knop kom je op site van Annette terecht, waar je deze reis kunt boeken.

Zomer op de waddeneilanden. Vaar mee over de Waddenzee en doe een aantal eilanden aan. We verblijven minimaal een dag op elk eiland, zodat je genoeg tijd hebt om lekker op het strand te zijn of het eiland te bekijken.

Kijk in het vaarschema welk deel van de tocht jullie willen meemaken.

Prijs: € 390  per persoon voor een vijfdaagse vakantie.

Bekijk het schip hier.